Kényeztesse ügyfeleit, vendégeit – 100 magazin ingyen olvasható

Nálunk 100 minőségi magazint olvashat ingyen”. Mit szólna ahhoz, ha ilyen felirat fogadná az ügyfélváróban, a recepción vagy a vendéglátóegység bejáratánál? Most ön is ezt kínálhatja a betérő és várakozó vagy szabadidejüket hasznosan eltölteni akaró vendégeinek. Próbálja ki a Laptapir.hu-t! Itt van új ajánlatunk vállalkozásoknak.

Mit csinálunk, ha várnunk kell vendéglátónkra vagy egy szolgáltatásra? Ha egyedül vagyunk, akkor nyomkodjuk a telefonunkat, végigpörgetjük a megszokott weboldalakat, emailt írunk, chatelünk. Mi történne, ha vendéglátónk 100 friss és érdekes magazinnnal lepne meg az ismeretterjesztéstől, a női témákon át a legkülönbözőbb hobbikig, amelyeket telefonunkon, laptopunkon azonnal olvashatunk. És amelyekért egyébként az újságárusnál több ezer forintot kellene fizetnünk. Ezt teszi most elérhetővé online minden cégnek és szolgáltatónak a Laptapir.hu oldalt elindító MediaCity Magyarország.

 

A Laptapir.hu tavaly tavasszal robbant be a Netflixéhez hasonló üzleti modellel. Havi fix előfizetési díjért ad korlátlan online hozzáférést havi és hetilapokhoz. Jelenleg már több mint 100 sajtótermék érhető el, és ez a szám folyamatosan nő. Úgy böngészheti a képernyőjén kedvenc újságját, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Kínálatában megtalálhatóak lifestyle, női magazinok (Családi lap, Blikk Nők, Glamour, Éva, JOY, Kiskegyed), autós-motoros lapok, (Mottorevü, Auto Bild), ismeretterjesztő magazinok (IPM, GEO, BBC History), agrár (top agrar), fotós (Digitális Fotó), informatikai (CHIP) szaklapok és olyan szabadidős kiadványok, mint az Otthon Kert, a Kertészet, a Runner’s World, a Kiskegyed Konyhája, a Főzőiskola vagy gyerekeknek a Dörmögő Dömötör, és még folytathatnánk a sort. Szinte minden korosztály és rengeteg érdeklődési kör megtalálja a számára hasznos és érdekes olvasnivalót.

 

Hogyan működik a korlátlan céges előfizetés?

A Laptapír idén áprilisra új fejlesztéssel rukkolt elő, ami ügyfeleket, vendégeket fogadó cégeknek előnyös. Mostantól geolokáció alapján is lehet előfizetést vásárolni. Ez azt jelenti, hogy az előfizetés helyszínre szól és az ott tartózkodó vendégek ingyenesen hozzáférhetnek az összes magazinhoz.

 

Ha az adott szervezet  – vállalat, kávézó, étterem, szálloda – előfizet erre, akkor csupán IP címet vagy a hely GPS koordinátáit kell megadnia. Az előfizetési díj az adott hely nagyságától függ – 14 900 forinttól indul – és korlátlan számú vendég csatlakozhat fel az oldalra. Érdemes az ingyenes hozzáférést plakáton, display-en helyben meghirdetni, akár egy QR-kóddal, hogy eljusson az információ a betérő vendégekhez. Nekik csupán annyi a teendőjük, hogy okostelefonjukról, táblagépükről vagy laptopjukról fellépnek a Laptapir.hu-ra és egy regisztráció után már olvashatják is a számukra érdekes magazinok friss és korábbi lapszámait.

 

A szolgáltatás a hamarosan újrainduló vendéglátó- és szállodaiparnak, utazási irodáknak vagy orvosi rendelőknek is érdekes lehet. Egy kávézó vagy söröző visszatérő vendégeket is gyűjthet, ha elterjed, hogy itt ingyen lehet olvasni sok-sok magazint.

 

Kérje egyedi előfizetési ajánlatunkat:

Üdvözlettel:
Kukucska Ferenc | terjesztési vezető
MediaCity Kft. | 1053 Budapest, Kecskeméti utca 5. | www.mediacity.hu, www.laptapir.hu
ferenc.kukucska@mediacity.hu | +36-1-445-1071 | +36-30-373-0933