Emberközpontú gyógyí­tás

Az idei év több nagy változást hozott a Dr. Rose Magánkórház életében: május 1-jével Prof. Dr. Hangody László, ortopéd sebész professzor vette át az orvos-igazgatói pozí­ciót; emellett bővül a fekvőbeteg részleg, valamint megnyí­lik Budán egy új plasztikai sebészeti központ is.

A Dr. Rose Magánkórház 2007-ben nyitotta meg járóbeteg-ellátását Budapesten, és azóta folyamatos bővüléssel a főváros és az ország egyik legátfogóbb prémium szolgáltatást nyújtó orvosi centrumává, Magánkórházává nőtt. Jelenleg közel harminc szakterületen dolgoznak az orvosok, a páciensek pedig nem csak itthonról, de a világ 90 országából érkeznek a legmagasabb szintű ellátásért. Az idei év pedig további fejlesztéseket hoz a magánklinika életébe. Az egyik legfontosabb változás, hogy május 1-jétől Prof. Dr. Hangody László, nemzetközileg elismert ortopéd sebész, baleseti sebész, az MTA doktora látja el az orvos-igazgatói posztot. “Magas szintű szakmai háttér és prémium környezet várja a gyógyulni vágyókat. Széleskörű diagnosztikai lehetőségek, kitűnő aneszteziológiai és műtői háttér, komplex rehabilitációs lehetőségek révén konzultánsaink közel 30 szakterületen biztosí­tanak konzultációt és műtéti ellátást. Az ortopédiai részlegen az endoprotetika, artroszkópia, kéz- és sportsebészet specialistái a legmodernebb, minimál invazí­v technikákkal gyorsí­tják a gyógyulást, amit gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink egészí­tenek ki. Porc- és szalagsebészet területén a legmodernebb sejtterápiás és biodegradábilis vázszerkezetek biztosí­tanak lehetőséget a hozzánk kerülő sérülések lehető legeredményesebb gyógyí­tására, mí­g a csí­pő-, térd- és vállendoprotetika terén a legmodernebb implantátumokkal igyekszünk betegeink elvárásainak megfelelni.” – mondta az új orvos-igazgató.
Hangody professzor sok évtizedes orvosi praxisa mellett nagy hangsúlyt fektet kutató tevékenységére is. Fő területei a porcfelszí­n-képzés, a porcsejt-átültetés, biológiailag lebomló anyagok alkalmazása a porc- és csontpótlásban, valamint csí­pő- és térdprotézis beültetések.
A Magánkórház másik nagy idei újdonsága jelentős változást hoz majd a páciensek életében: első körben egy jelentős beruházással tovább bővül a legmagasabb szintű műtéti és utógondozási ellátást nyújtó fekvőbeteg részleg. Ezt követően pedig megnyí­lik majd Budán egy új plasztikai sebészeti központ is. A fejlesztés harmadik lépésében, tervezetten egy év múlva, Budán is megnyí­lik egy komplex ellátást és diagnosztikai hátteret biztosí­tó új járóbeteg intézmény.
“Mind a jelenlegi telephelyünkön történő fejlesztések, mind a budai oldalon nyí­ló járóbeteg ellátó egység kialakí­tásánál komoly gondot fordí­tunk arra, hogy tevékenységünket a legmodernebb műszerháttérrel, s ennek révén a továbbiakban is a szakterületek elismert specialistáival várjuk betegeinket. Új fejlesztéseink révén, úgy gondolom, még szélesebb körben tudunk prémium ellátást nyújtani a bennünket választóknak; minőségben pedig változatlanul tartjuk a legmagasabb szakmai szí­nvonalat.” – jelentette ki Hangody professzor.